Categories
Seni Seviyorum Sözleri

Kısa Seni Seviyorum Sözleri

Kısa seni seviyorum sözleri yazımızda sevgiliye kısa seni seviyorum sözleri, kısa ve romantik seni seviyorum cümleleri ve kısa seni seviyorum mesajları bulabilirsiniz.

Kısa Seni Seviyorum Sözleri

Gülüşün yüreğimi yakıyor. Seni sevmelere doyamıyorum sevgilim.

Senin gibi biriyle karşılaşmayı hiç ama hiç beklemiyordum ama hoş bir sürprizsin sen. Seni her şeyden çok seviyorum.

Eğer bana üç dilek hakkı verilirse, adını üç kere söylerim.  Seninle her istediğim gerçekleşti. Daha ne isteyebilirim. Seni seviyorum aşkım.

Senden gelen tek bir bakış beni titremeye aynı zamanda ateşler içinde bırakmaya yeter. 4 mevsimi bir bakışında yaşadığım sevgilim, bilsen seni ne çok seviyorum.

Hayatımda yaptığım en doğru şey seni tanımak oldu sevgilim. Seni kelimelere sığmayacak kadar çok seviyorum.

Sadece cesur olanlar kendi gerçek aşklarını bulabilirler. Bana bu cesareti senin aşkın verdi sevgilim.

Bu sevginin sonsuza dek süreceğine dair bir garanti olmadığını biliyorum, ama şansımı denemeye karalıyım. Seni seviyorum meleğim.

Sen bütün sorunlara, her türlü sıkıntıya değecek kadar seviliyorsun aşkım.

Hayatıma sen girene kadar aşkın ne olduğunu gerçekten bilmemişim. Meğerse sadece bir kör, öylesine yaşayan biriymişim.

Kurtarıcı sen değilsen bırak kurtarılmak istemiyorum. Ben sadece seni istiyor sadece seni seviyorum.

Kaybolup gitme ellerimden, seni kimse almasın benden diye seni rüyamda ve kalbimde tutacağım. Senden başka kimselerde yok gönlümün anahtarı. Seni öyle çok seviyorum ki, anlayamazsın.

Ellerimi göklere açıp, dudaklarımda senin adını eksik etmediğim ve Tanrı’dan istediğim tek şey, tek duamsın sen sevgilim.

Eskiden anlamsız gelen bütün aşk şarkıları şimdi seninle birdenbire son derece  mantıklı.

Bizim için yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim;  Sadece daha önce yapmadığım şeyler için duyarım pişmanlığı. Seni soluksuz seviyorum.

Seni tanımayan, bilmeyen bütün o yıllardan kurtulduğuma inanamıyorum. Seni kendi canımdan çok seviyorum.

Gökyüzünde yıldızların sayısından fazla senin için nasıl hissettiğimi anlatan kelimeler var. Ah! Bir söyleyebilsem. Seni ne kadar sevdiğimi dünyalara haykırabilsem.

Sana bakmak güneşe bakmak gibidir. Gözlerimi acıtıyor ama başka tarafa da bakamıyorum. Tekrar olsa tekrar sana bakarım. Ben seni her şeye rağmen çok seviyorum.

Kalbinde çiçek açacağını ümit ederek bir aşk tohum ektim. O tohum büyüdü ve aşkımın o günkü anısı oldu. Seni kimseler sevemez benim sevdiğim gibi.

Kalbimde sadece senin için ayrılmış bir yer var. Ne kadar beklemem gerekiyorsa yüzümde bir gülümseme ile bekleyeceğim.

Uzun bir süre önce kalbimin senin aşkınla çarpması için gölgenin bile yeterli olduğunu söylemiştim. Senin endamının gölgesi bile yetiyor bu aşka. Seni çok seviyorum.

Belki senden hoşlanıyorum. Belki seni seviyorum. Bazen kendi kalbim kafamı karıştırıyor, ama bir şey çok açık, sizi sistemimden çıkaramıyorum.

Sana olan sevgimi kimselere söylemiyorum. Sevgili mücevher gibidir herkese gösterilmez.  Çok ortalıkta adı geçerse biri bir gün onu çalmaya kalkar. İşte buna dayanamam.

Evren bizim tanışıp âşık olmamız için bir oyun oynamış olmalı yoksa benim seni bulabilme imkânım olamazdı. İmkânsız sevgilim seni çok seviyorum.

Gülüşünü beğendim. Giydiğin kıyafetleri sevdim. Kızdığın zaman çatılan kaşlarını bile sevdim.

Sevmediğim bir şeyi bulmak imkânsız sende.

Kısa Seni Seviyorum Mesajları

Herkes kendi tek gerçek aşkı hakkında bir şeyler söylerken benim sana olan aşkımı hatırla, hepsi bizim aşkımız yanında sönük kalıyor değil mi?.

Şimdiye kadar birlikte geçirdiğimiz her an harika ötesindeydi ama sana söz veriyorum, en iyisi henüz gelmedi. Seni seviyorum.

Sevginin sınırları olmadığı doğru değildir. Aslında, sana olan sevgim kalbinde sınırları yarattı, böylece benden başka kimse yüreğine giremez. Seni seviyorum.

Sana olan sevgim o kadar güçlü ki, bulutlarda dolaşmak ve gökkuşağına tırmanmak gibi gerçek dışı şeyler yapmak istememi sağlıyor. Seni seviyorum.

Hayatlarımız tekrar tekrar oynanan romantik bir film gibidir. Gülüyor, seviyor ve bazen tartışıyoruz . Ama biliyor musun, ben en çok seninle birlikte olduğum bu romantik hayat filmini sevdim. Seni seviyorum her şeyim.

Daha fazla seviyorum sözleri için seni seviyorum sözleri yazımıza göz atabilirsiniz.

Sana âşık olmak… Bunun nasıl ve ne zaman olduğunu bilmiyorum. Tek bildiğim bunun başıma gelebilecek en iyi şey olduğu. Seni seviyorum.

Rastgele kahkahalardan rastgele yaşanan seninle tesadüfümüze, sevgimiz beni asla çıkmaya cesaret edemeyeceğim harika bir aşk yoluna soktu.  

Kalbimin senin gibi harika bir insanı sevebilecek kadar büyük olduğunu seninle tanışmadan evvel tahmin bile edemezdim. Seni cesaret edilip gidilemeyecek yollara duyulan hayranlıklarla sevdim ve hep seveceğim.

Kısa seni seviyorum sözleri yazımızın sonuna geldi.

2 replies on “Kısa Seni Seviyorum Sözleri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *