Categories
Kapak Sözler

Şerefsiz Sözler

Şerefsiz sözler yazımızda şerefsiz insanlara mesajlar, şerefsizlere sözler ve kısa şerefsiz sözler bulabilirsiniz.

Şerefsiz Sözler

İnsanlar dünyanın sonunun yarın geleceğini bile bilse, yaptıkları şerefsizlikten asla vaz geçmezler.

Dünyanın 4 te 3 ü su olabilir ama, bizim çevremizdekilerin tamamı şerefsiz.

Bazı insanlar doğar bir takım şeylerden eksik doğuyor. Örneğin 5 harfli bir harf olan şeref.

Bende çok derin yaralar var, geçmesi mümkün olmayan, oysa ki sebebi bir şerefsiz.

Ben diğer insanlar gibi şerefsiz insan hiç olmadım. Herkesin yüzüne gülücükler dağıtıp, arkasından konuşayım.

Bu hayatta beni bu kadar güvensiz bir kişiliğe dönüştüren, senin gibi şerefsiz insanların yaptıklarıdır.

Bazı insanlara, şerefiniz gibi bir hayat sürün deseniz, büyük ihtimalle o anda intihar edeler.

Çıkarcı, sadece kendini düşünen insanlardan hep uzak durmaya çalışın. Sizi ya kendisine benzetmeye çalışır ya da ilk fırsatta şerefsizliğini ortaya çıkarır.

Bir insan doğarken, güzel veya çirkin, anne yada babasına, doğduğu şehre karar veremez, ama büyüdüğünde iyi bir insan olarak mı yoksa şerefsiz bir insan olarak mı hayatını sürdürmesi gerektiğini kendisi seçer.

Hiç kimseyi, kendi elinde olmadığı sebeplerden dolayı bulunduğu durumdan dolayı yargılamayın. Birisi hakkında hüküm verecekseniz, iyi davranışları ve şerefi ile analiz edin.

Bu hayatta bir yalana kurban gitmiş olmak sizi sadece aptal yapar, fakat aptal olmak bir şerefsiz gibi yaşamaktan daha iyidir.

Eğer şereften yoksun bir insansa, sana ne kadar bu duygunun güzelliğinden bahsetmek istesem de hepsinin boşa gideceğini biliyorum.

>Göndermeli sözler< yazımız dikkatinizi çekebilir.

Bütün dünya sana kötülük yapabilir, hiçbir işin yolunda gitmeyebilir ama şerefsiz bir kişi olmaktansa bunların hepsinin olmasını tercih edin ve onurunuzla yaşayın.

Aşk dediğin yan yana olmadan sürmeli, birlikteyken zaten her şey halledilir önemli olan şerefli bir insan olarak sevdiğinden ayrı kalsan bile yaşamına devam etmendir.

Bazen yolunda yürüyebilmek için bazı şeylerden taviz vermen gerekebilir. Bu zamanın olabilir, gücün, paran da olabilir fakat şerefin asla olmamalıdır.

Bir şerefsizlerden ayıran, dinine bağlı olması, alkol veya sigara kullanması değildir. Başkalarını kullanıp kullanmamasıdır.

Şerefsiz Laflar

Son yıllarda moda olan ama benim hiç sevmediğim bir durum var. Bunun adına da şerefsizlik demişler.

Sen gittin gideli, şair gibi oldum, gördüğüm insanları sana benzetiyorum ve diyorum ki, şerefsiz o mu acaba diye?

Bana yapılan şerefsizliklere gülüp geçiyorum. Çünkü bir yanım yanımda güzellikler bana yüzünü göstermeye devam ediyor.

İnsanları anlamakta oldukça zorlanıyorum bu aralar. Her şeye sahip insanlar neden şerefsizlik yapmaya devam ediyor diye düşünüyorum.

Şerefsizlik doğuştan gelen bir olgu değildir. Bir insan bu şekilde doğmaz, sonra olur. Annesi veya babası da şeref yoksunu olabilir. Ama kişinin kendi seçimidir.

Şerefsiz insanlar, bu dünyada şeref yoksunu olarak yaşamaya devam ederken, eğer sen de bu kutsal vaziyetten kendini mahrum bırakırsan onlardan hiçbir farkın kalmaz.

Sen yalanları kendi üstünde şık bir elbise gibi taşıyabilen, kuyuların içindeyken bile bu acizliğin ile insanlara ahkam kesen, şeref duygusundan yoksun bir insandan başka bir şey değilsin.

Sen benden daha iyilerine layıksın diye söyler, ben artık bu ilişkiyi yürütemiyorum diye söyle, herkes kendi hayatına bakıp mutlu olsun diye söyler, fakat kendisinin şerefsiz olduğundan bahsetmez bile.

Sana şunu söylemekten asla kendimi alamıyorum. Bunca yıldır onlarca şerefsize denk geldim ama işini senin kadar iyi ve profesyonelce yapanını görmedim.

Bu ülkede bitmeyen iki şey vardır. Bir kahveye gidip boş lakırdılar yapmak, diğeri ise şerefsizliği onurlu bir şey sanan insanlar.

Arkadaşın arkasında konuşmak, sevgiliyi yatağa atmaktan başka bir şey düşünmemek, insanlara kendini övmek gibi şerefsizce duygular içinde olan insanlar kadar tehlikeli kimse yoktur.

Biz diye bir şey asla olmadı, sen hep sendin, ben ise hep bendim. Bu yüzden şerefsizce bırakıp gittin, ama gitmeden önce beni benden alıp öyle gittin.

Şerefsiz bir insan için aşk, sigaradan farkı değildir. Sigarayı yakar, keyfini çıkarır, işi bitince yere atar üstüne basar geçer.

İnsandaki saf ve temiz duygulara öylece sona ermez. Bu duyguları alıp götürecek, dipsiz bir kuyuya atacak illa ki bir şerefsiz çıkar insanın karşısına.

Bu hayatta paradan çok daha önemli bir şey var ise, o da şereftir. Şeref, insana her zaman para kazandırmaz, belki yoksulluk bile çektirebilir ama, şerefli insan hayata hep umutlu bakmayı bilir.

Ben senden aldığım duyguları, bir kazana koydum karıştırıyorum kendi kıvamını bulması için. sonra baktım ki kazan taştı, duydular sel olup akıp gitti. Sen bir şerefsiz gibi gittin beni öylece sana aşık bırakarak hem de.

Şerefisz sözler yazımızın sonuna geldik.

5 replies on “Şerefsiz Sözler”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *