Categories
İyi Geceler Mesajları

İyi Akşamlar Mesajı, Sevgiliye İyi Akşamlar Sözleri

İyi akşamlar mesajı yazımızda sevgiliye hayırlı akşamlar mesajı, kısa iyi akşamlar sözleri ve hayırlı geceler mesajı bulabilirsiniz.

İyi Akşamlar Mesajı

Herkese huzurlu iyi akşamlar, hayırlı akşamlar diliyorum. Tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle. Kendinize iyi bakım.

Bir mısra benden bir mısra senden; şiir doğsun bu akşam en güzel haliyle; iyi akşamlar, hayırlı akşamlar dilerim.

Kalbinde Atatürk sevgili olan herkese iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

İyi akşamlar, hayırlı akşamlar canlarım. Yüzünüzde olan o gülümseme hiçbir zaman gitmesin ve rabbim sizleri birbirinize bağışlasın her zaman çok mutlu olun inşallah.

En güzel gecelerin sizinle olması dileğiyle iyi akşamlar hayırlı akşamlar.

Hayat yolculuk olarak anılır. Mutlu hissetmediğiniz duraklarda çok fazla oyalanmamalısınız. Hayırlı akşamlar, iyi akşamlarınız olsun her zaman.

Hiçbir tabela da mutluluğa kaç kilometre var yazmaz. Ama gene de yola çıkmak gerekiyor. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Birilerinin iç alemine karışmayın. Kimseyi de iç alemine karıştırmamalısınız. Böylelikle daha mutlu bir akşamınız olur. Hayırlı akşamlar, iyi akşamlar.

Üzerine alabilen herkese hayırlı akşamlar, iyi akşamlar diliyorum.

İyi akşamlar, hayırlı akşamlar huzurlu sevgi dolu olsun evleriniz. Sağlık eksik olmasın sizlerden kardeşlik bağı ile ömrünüz boyunca bir arada olun.

Herkesin sona ihtiyacı vardır bazen yeniden başlayabilmek için.

Kalan ömrünüzde mutlu yaşamanız bir sanattır. Sevgiye doğru şekilde yaklaşmak dostuna açıp kollarını onu sevmek ayrı bir güzelliktir. İyi akşamlar dostum.

Şairinde bahsettiği gibi gençliği, hayatın sonuna koymuş olsalardı adam akıllı yaşayabildik. Mutlu, sağlıklı keyif veren iyi akşamlar, hayırlı akşamlar diliyorum.

Aklı ve kalbini her zaman yaşatabilen güzel insanlara her şey dilediğiniz gibi olsun bugünde bitti ve hayattan bir ömür daha eksildi iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Güzel günleri görmek istiyorum artık seninle uyanmak istiyorum bundan sonrasında, hayırlı akşamlar, iyi akşamlar.

Sözü ile sohbetiyle kalbimde ve yüzümde gülümsetebilen insanları ayrı seviyorum. İyi akşamlar.

Hayırlı Akşamlar Mesajı

Oysa hayat dediğin ne ki; bir yanı her zaman eksik kalan hayat hikayesidir. Hayırlı akşamlar.

Yüreğinde vatan sevgisi olan herkese iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Dostluk, kardeşlik ne sadaka ister ne de söz. Dostluk kalpte harbilik ve cesaret istemektedir. Kalbi güzel olan tüm kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim.

Uykusuzluğumun nedenini soran kişilere çay diyorum ama senin olduğunu söyleyemiyorum. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Canım kelimesi ne denli güzel bir kelime. Sevgiyi gösterir, sıcaklığı, samimiyeti, değeri hissettirir. Hararetli tartışma ortamında bile kişiyi gülümsetebiliyor. Birinin canı olabilmek güzel bir şeydir. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar herkese.

Sevdiğinizle güzel dolu bir akşam olmasını diliyorum. Hayırlı akşamlar.

Mutlu güne uyanma isteği ile iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Geçen günün nasıl olduğunun önemi yok beklenilen gün her daim daha güzeldir. Gün batımına benzer aynı güzel akşamlarınızın olması dileğiyle. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar

Hayatınıza anlam katan, hüznünüze ortak olan, hayatınızda iyi var dediğiniz herkese iyi akşamlarınızı iletin. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar dostlarım.

Canım arkadaşım, kardeşim benim için ne kadar değerlisin bir bilsen.. kalbimden asla atamam seni, seni çok seviyorum iyi akşamlar, hayırlı akşamlar canım arkadaşım.

Aynı karanlık örtse de üzerimizi herkesin gecesi farklıdır. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar dostlarım.

Tüm dostlarıma, arkadaşlarıma, yurdumun güzel kalpli iyi akşamlar diliyorum.

>İyi geceler mesajları< yazımızdaki sözler ile de hayırlı geceler

Gülümsüyorum neden mi? Çünkü gülümsek dostlarıma karşı sunmuş olduğum en iyi ikram olmakla beraber düşmanlarıma karşı da en asil darbe olur.. hayırlı akşamlar, iyi akşamlar.

Her daim istediğin her şey olması dileği ile yeni günün sana hayırlı olur inşallah, iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Bir buruk olur akşamlar. Belki gündüz aradığını bulamadığından dolayıdır. Koşar sarılırsın sıcacık yuvana sevgiyle, özlemle aradığın huzuru orada bulmak istersin. Gülümsemektir belki de en içten halinle sevdiğine iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Gelip geçiyor günler ömrümüzden birer birer günler eksiliyor. En sevdiklerinle iyi akşamlar, hayırlı akşamlar dilerim.

Hayata gülerek onu cezalandırmalısın. Kötülükler seni yıldırmamalı ve bunu bilmeliler. Yaprak misali dökülmüş olan dostların ile beraber yeniden ayağa kalk. Kimsen yoksa bile ben varım yanında bunu sakın ama sakın unutma. Hayırlı akşamlar, iyi akşamlar.

Arkadaşlarım, dostlarım sizler hayatımda daima var olması gerekenlersiniz akşamınız güzel, kalbiniz her zaman iyilikle dolu olsun. Hayırlı akşamlar, iyi akşamlar.

Hayat her zaman şunu söyler; sevdiğiniz kişileri artı ve eksileri ile kabul etmediğiniz sürece sevmeyi ve sevilmeyi de karşı tarafından beklemeyiniz. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar dilerim herkese bu sözümü unutmadan!

Su akar yolunu bulur der eskiler. Çok fazla üzülmek hayatı sıkar ama yarın günün doğacağını bilirsiniz ve her şey yoluna girecektir. Çıkmazdaysan bunu aklına getir ve gülümse. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

En ferah en sorunsuz gecelere sahip olman dileğiyle canım arkadaşım, iyi akşamlar.

Sonsuza kadar seninle olup gözüme her sabah seninle açmak istiyorum sevgili, iyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

Değerli Osmanlı torunları her birinizi Allah’ın selamı ile selamlamaktayım. İyi akşamlar, hayırlı akşamlar.

İyi akşamlar mesajı yazımızın sonuna geldik.

One reply on “İyi Akşamlar Mesajı, Sevgiliye İyi Akşamlar Sözleri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *