Categories
Anlamlı Sözler

Şafak Sözleri, Şafak ile İlgili Sözler

Şafak sözleri yazımızda askerlik şafak sözleri, şafak ile ilgili kısa sözler 2021 ve şafak sayar mesajları bulabilirsiniz.

Şafak Sözleri

Vedalar zordur, karşısına geçip ben gidiyorum demek gerçekten zordur. Ölüm gibidir hasretlik. Zor gelir insana. Kimi düşünürsen düşün zordur hasretlik. Ama şafak da sayılıdır. Çabuk geçer.

Soruyorlar şafak kaç, ben ona kavuştuğum gün diyorum. Ne zaman bitecek diyorlar, ben ona kavuşacağım gün diyorum. Ben askerlik günlerimi sen sen diye sayıyorum.

Askerlik gurbette olmak koymuyor insana. Tek koyan şey gözlerinden ırak olmak. Şafak doğan güneş dediğim gün sana kavuştuğum gün olacak.

Hasretinle yandı gönlüm buraya geldiğim günden beri. Sabır diyorum. Gelecek şafak ve ben ellerimle sımsıkı sarılıp kulağına fısıldayacağım. Çok özledim.

Askerlik dediğin sayılı bir gün. Bir gün doğacak şafak güneşi. İşte o zaman bayram olacak.

Akşam çöküyor bana hüzün. Neden biliyor musun? Kapkara gözlerin geliyor aklıma, bana bakışın içimi sızlatıyor. Gözünden akan o yaş beni benden alıyor. Askerlik sayılı bir gün. Burada her geçen anım sana kavuşma ateşini daha fazla yakıyor.

Şafak gelince askerlik bitti sanıyorlar. Sen uzakta olduğun için ben her günü şafak sayıyorum. Benim şafağım askerlik bitince başlamıyor. Sana kavuşup sarıldığımda başlıyor.

Aşkın ateşi var yakar insanı. Duygulandırır bazen de öldürür. Bu ölüm ruhun dışarı çıkması gibi değil. Yaşarken ölmek gibi. Bunu kimse anlamaz. Bilmez.

Bize vatan aşığı diyorlar. Doğrudur. Bizim şafağımız olmaz. Olursa da öldüğümüz gün şafak doğan güneştir. Üzerime doğan güneş kefenimizdir.

Ben seni sevdiğim kadar duvarı sevsem duvar yeşillenirdi. Senin kalbin o kadar katı ki bir yaprak dahi vermedi. Bu kadar mı bıktın benden. Askerliğim bitecek, döndüğümde yüzüne bakıp tek şey söyleyeceğim. Tanıdım insan bu değildi.

Her gece ağlamaktan gözlerim az gördü. Hasretlik zormuş. Bu dağlar bana mesken iken ben yapayalnızmışım. Sen gittin o zaman anladım. Şafak doğmasın üzerime.

Ben şafağı değil seni bekliyorum. Ben sana olan aşkımı dağlara haykırıyorum. Düşmandan değil beni terk etmenden korkuyorum.

Aşkın en güzelini senle yaşadım ben. Senden öğrendim sevmeyi sevilmeyi. Şimdi şafak kaç diyorlar. Ben o diyorum. Ne güzelsin seni görmek seni tanımak.

Çakı gibi bir askerim. Dilimde emret komutanım kalbimse senin aşkın. Yanıyorum bitiyorum. Biliyor musun şafak doğan güneş. Yarınlar bizim artık hiç ayrılmayarak.

Ben şafak saymam. Vatana olan hizmetin günü olmaz. Beni bekleme güzel. Ben dağları mesken vatanı aşk tutmuşum.

Vatan aşkı bitmez. Bırak asker şafak saymayı. Senin hizmetin bitmez. Biz gözümüzü açtın vatan gördük son gözümü kapattığımızda vatan bildik. Bundan öte aşk yok bize.

Kısa Şafak Mesajları

Ben iki aşk bildim. Bir vatan aşkı iki senin aşkı. Ama biliyor musun önce vatan. Çünkü vatanımın olmadığı yerde aşk olmaz. Bırak vatan aşkı ile yanayım. Sana kalbimi ben yurt ederim.

Sen iste dağları deleyim. Bırak buraları mesken edeyim. Ama bana şafak sorma. Çünkü ilerde şehir yatan kardeşimin tek sözü vatan sağolsun. Ben nasıl durayım.

Bizde aşkta ihanet olmaz. Çünkü bizim sevgimiz delikanlının toprağa düşmesi gibi yanıcıdır. Ya ölerek severiz, yada ihaneti kahpelik biliriz. Bırak şafak kaç diye sormayı. Bize şehitlik ne zaman diye sor.

Huzuru gözlerinde bulduğum aşkım. Kavuşmaya az kaldı. Özledin biliyorum. Bende seni özledim. Şafak doğan güneş. Bitti geliyorum.

Beni aramışsın bulamamışsın. Demişsin yar nerde. Göstermişler kırmızı bayrağa sarılı. Sana ne demiştim. Bizim şafağımız bayraktır güneşimiz tabutumuz. Ben şafağımı buldum. Sakın ağlayıp üzülme.

Asker olmak zordur. Herkes kaldıramaz. Acemi asker şafak sayar. Biz şehitlik günü. Öyle bir aşkla tutuşmuşuz ki vatan diye. Dilimizde tek kelime.

Ben ondan başkasına bakamam. Bakarsam nazlanır. Ben vatan aşkını elimdeki silahtan öğrendim. Bu silah bu vatan benim tek aşkım.

Seni özlemenin hissiyatını kelimelere dökmek istedim. Ayrılık çok zormuş. Severken ayrı kalmak ölümden acıymış. Askerde insan düşünüyor. Ben kaç kere seni düşündüm. Ben şehit olursam sanma ayrıldık. Cennet bizi beklerken ne ayrılığı. Hüzünlenme sevdiğim.

Ardımdan bakışın içimi sızlattı. Ağladım yıkıldım. Vatan borcu ödemeye gidiyorum. Vatansız aşk olmaz. Seni sevmeye gidiyorum. Elimdeki silahla düşmana sıkmaya gidiyorum. Ölümden korkan namerttir.

Son bir defa görseydim demişsin. Göstermemişler. Ölüm böyle işte. Ben seni görüyorum taa uzaklardan. Gene tatlısın.

Şafak say say bitmez dediler. Halbuki hiç bilmediler. Aşkı yanında taşıyanın şafakla ne alakası olduğunu.

>Asker Sözleri< yazımız da dikkatinizi çekebilir.

Ben askerliği bitirmek için değil vatan aşkına kavuşmak için gidiyorum. Elimde silahım dağlara meydan okumaya gidiyorum. Bana şafak sormayın. Deliriyorum. Aşkın biteceği gün sayılmaz.

Kıyametler kopsa da vatan borcu ödenir bizde güzelim. Gitme deme bana. Önce vatan gelir. Sonra sen. Çünkü vatansız aşk aşk olmaz.

Şafak bitecek, kavuşma başlayacak. İçimdeki tüm duyguları dağlara haykırdığım gibi sana da söylemek istiyorum. Şafağım doğan güneşim. Özledim hem de soğuğun güneşi özlediği gibi.

Şafak ile ilgili sözler paylaştığımız şafak sözleri yazımızın sonuna geldik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *