Categories
Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları, Uzun Doğum Günü Sözleri

Doğum günü mesajları yazımızda sevgiliye doğum günü mesajları, kısa doğum günü sözleri 2021 ve etkileyici doğum günü yazıları bulabilirsiniz.

Doğum Günü Mesajları

Gönlüme aşkın tatlı meltemini getiren güzel kadın; rüzgârınla beni kendine bağladın. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın.

Dünyanın en değerli hediyesini veriyorum sana. Gönderdiğim zarfı aç ve bak o aynaya…

Her günümü özel kılan sevgilim. Bugün en güzel gün. Doğum günün kutlu olsun. Seni çok seviyorum.

Seninle beraber nice sağlıklı güzel günlere nice mutlu seneler dilerim benim güzel sevgilim.

Birlikte ömrümü geçireceğim sevgilim nice mutlu seneler dilerim.

Sevgi, aşk, sağlık dolu nice mutlu senelere sevgilim yaş günün olsun

Bugün biraz daha ak düştü saçlarımıza doğum günün en büyük hediye bana. İyi ki doğdun bir tanem.

Sana daha nice mutlu yıllar ve ömür boyu huzurlu, stressiz ve mutlu bir yaşam diliyoruz.

Birlikte yaşanacak nice aşk dolu senelerimize yaş günün kutlu olsun sevgilim.

Unuttuğumu sandın değil mi? Hiç unutur muyum hayatımın anlamını sevgilim. Nice senelere seninle beraber.

Seni her yaş gününde bir kez daha seviyorum. Tanrı seni bana verdi. Bu hediyenin değerini hiçbir zaman unutmuyorum.

Beklenmedik güzel sürprizler; yaş gününde kırmızı kurdeleli bir hediye paketi gibi dolsun hayatına. Mutlu nice seneler benim güzel aşkıma.

Daha nice yıllara, pastaya koyduğumuz mumlar çoğalsın hayatımın ışığı seninle parlasın. Mutlu seneler bir tanem.

Okyanuslar kadar  uzun ve güzel yılların olsun. Hayatın en tatlı sürprizleri seni bulsun. Bir tanecik sevgilim yaş günün kutlu olsun.

Bir yaz güneşi gibi sıcak, yağmur damlası kadar berrak, nice seneler temenni ederim. Mutlu yıllar sevgilim.

Ne çabuk geçti yıllar, ne çabuk kovaladı zaman böyle peşimizi. Büyüdük kocaman insanlar olduk fakat unutulmayan dostluklar kurduk. Unutulmayan dostların bir de unutulmayan özel günleri vardır. Bugün de senin günün dostum. Hayatıma girdiğin, benim için çabaladığın uğraştığın ve diğer yaptığın her şey için çok teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun.

Upuzun yaşların olsun, her sene sevenlerin de seninle olsun, pastandaki mumlar her sene bir tane daha fazla olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Hayatının her anında ve her döneminde senin için bol bol sağlık, başarı, huzur, mutluluk diliyorum kardeşim. Doğum günün kutlu, yeni yaşın mutlu olsun.

Yeni yaşında bütün sevdiklerinle birlikte olmanı diliyorum. Hayatının her anında mutlu ol ve her zamanki gibi dolu dolu yaşa. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun.

Nice yaşlarınla birlikte başarılı, sağlıklı, huzurlu ve çok mutlu ol. Sevdiklerin yanından hiç eksik olmasın, hayatın boyunca başarılar yakanı bırakmasın ve mutlu bir aileye sahip ol. Doğum günün kutlu olsun.

İyilerin en çoğu bugün senin için dile geliyor. Bütün herkes bugün senin için iyi dilekler tutacak ve sen bugünün en özel adamı olacaksın. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. En büyük dileğim hayatımızın sonuna kadar birbirimizin yanından ayrılmayalım hep dost kalalım. Çok mutlu ol, her zaman başarılı ol, her zaman sağlıklı ve huzurlu ol. İyi ki varsın.

Akıllardan hiç silinmeyecek bir tarih bugün. Sen iyi ki doğmuşsun be kardeşim. Hayatta sırtımı dayayabileceğim, hiç düşünmeden seninle her ateşe atlayabileceğim bir dostluğa sahip olduk. Birbirimizin yanından hiç eksik olmayalım ve her doğum gününde yanında olayım diyorum ve fazla uzatmadan sadede geliyorum. 😀 Doğum günün kutlu olsun; nice sağlıklı, başarılı, huzurlu ve mutlu yıllara.

Niye doğdun bize masraf oldun. 😀 Doğum günün kutlu olsun kardeşim.

En güzel yaşlarda buluşmak dileğiyle canım dostum. Doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşın sana hayatın bütün güzellikleriyle birlikte gelsin. Her zaman mutlu ve başarılı ol. Sevdiklerinle dolu dolu geçirebileceğin uzun yılların, yeni yaşların olsun. Çok mutlu l ve her zaman böyle saf kal. Hayatın ve inanların seni değiştirmesine asla izin verme. Seni çok seviyorum, iyi ki doğdun.

Her sene bugün nasılda heyecanlı toplaşırdık hatırlıyor musun? Bütün çocukluğumuz boyunca böyle oldu. Şimdi aynaya baktığımda koca iki yetişkin adam görüyorum. Ne çabuk büyüdük be oğlum. Aslında itiraf etmem gerekiyor hala çocukluktan kalma küçük bir heyecan var içimde. Doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun kardeşim.

Sevgiliye doğum günü mesajları yazımız da dikkatinizi çekebilir.

En güzel günlerden biri bugün… Çünkü dünya tatlısı bir kız gözlerini açtı dünyaya ilk çığlıkları hala kulağımda. O küçücük ağzıyla döküp yıkmıştı ortalığı ve o kadar güzel bir bebekti ki. Seneler geçti büyüdü ve güzelleşti ama o bebek kokusu hala üzerinde. Hala küçük bir kız çocuğu gibi. Teyzem; canım kızım benim doğum günün kutlu olsun. Bütün yaşlarında birlikte olmak, her yaşını görmek dileğimle… Her zaman çok mutlu ol, her zaman böyle kal ve her daim başarılar kovalasın seni. İyi ki doğdun.

Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış insan, doğum günün kutlu olsun. Nice güzel senelere, nice güzel yaşlara güzel arkadaşım. İyi ki doğdun, iyi ki varsın.

Yeni yaşını en içten dileklerimle kutlar; bu yaşında her zamankinden daha mutlu, daha sağlıklı ve daha başarılı olmanı dilerim. Doğum günün kutlu olsun.

Daha bu ne ki seneler sonra diye bahsettiğimiz günden senler önce diye bahsedeceğimiz anlar olacak. Aklar düşecek saçlarımıza, yüzümüze çizgiler oturacak. Tek temennim yine hep birlikte böyle yan yana olmak. Uzatmadan konuya gireyim artık. Eski dost diye anılacağım belki o zamanlar kısmet olursa, genç dostum doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun, nice güzel başarı dolu yıllara.

En çok da bugünü seviyorum. Benim için özel olan birinin doğduğu gün bugün ve ben bugünü ömrümün sonuna kadar hep hatırlamak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun canım benim. Nice güzel yaşlara, nice sağlıklı yaşlara, nice mutlu, aşk dolu yaşlara… Bütün sevdiklerinle dolu dolu geçirebileceğin bir yaş diliyorum sana. İyi şeyler hiç ayrılmasın yanından, bir de çok seviliyorsun. İyi ki varsın.

Doğduğun o ilk gün hala gözümün önünde canlanır. Zaman zaman hatırlarım, gözlerim dolar. Benim küçük prensesim, canım kızım. Doğum günün kutlu olsun. Rabbim nice sağlık ve başarı dolu yıllar nasip etsin sana. İyi ki doğdun, iyi ki benim en değerli parçamsın. İyi ki bana baba olma zevkini tattırdın. Seni çok seviyorum babacım, her yaşında çok mutlu ol.

Dünyanın en güzel ablası; doğum günün kutlu olsun, seni çok seviyorum.

Hayatın boyunca mutlu ol ve sevdiklerinle uzun ömürler geçir. Doğum günün kutlu olsun.İyi ki doğdun başımıza tatlı bir bela oldun.

Doğum Günü Kutlama Mesajları

Sevgiliye doğum günü mesajları yazımızda sevgiliye gönderebileceğiniz en güzel doğum günü kutlama mesajları bulabilirsiniz. Sevgiliye doğum günü sözleri, sevgiliye doğum günü kutlama mesajları.  

Ellerini düşün her şeyden önce. En çok ihtiyaç duyduğun parmak diye bir şey var mı? Yok, çünkü hepsine birden ihtiyaç duyuyor insan. Sen benim elimdeki parmaklarımdan birisin. Sen olmasan geri kalan dört parmağım eksiklik çeker. Demem o ki; iyi ki varsın can dostum, doğum günün kutlu olsun.

Kime dokunsam çürür sanıyordum çünkü hep öyle oldu. Sonra bir gün hiç tahmin etmediğim bir geminin içinde buldum kendimi, adına arkadaşlık deniliyordu. Bu gemiye beni aldığından beri hiç bırakmadın ve ben bu gemideyken hiç dalgalarla savaşırken batmadım. Sen iyi ki doğdun arkadaşım, doğum günün kutlu olsun.

Hayattaki bütün iyikilerimi toplasam bir tane sen etmez. Sen bütün iyikilerimin bile en iyi olanısın. Doğum günün kutlu olsun, yanımdaki desteğin ve içimde oluşturduğun bu güzel sevgi için sana minnettarım. İyi ki doğdun.

“Ölene kadar sorumlusun gönül bağı kurduğun herkesten dedi tilki.” yazıyordu son okuduğum kitapta. Oturup uzun uzun düşündüm gönül bağı kurduğum insanları. En güçlü bağım dostluk bağıydı. Sen benim dostum, gönül bağı kurduğum ve ölene kadar sorumlu olduğum biriydin bu cümleyi farkettikten sonra. Doğum günün kutlu olsun dostum. Varlığın hep daim olup, dostluğun bende baki kalsın.

İnsanlar çift yaratılmıştır derler. Ben bu cümleye seninle inandım. Çift yaratılmaktan kastım fiziki değildi elbette, sadece ben bu cümleyi bize uyarladım. Yüzümüz, gözümüz aynı değil belki ama ruhumuz bir arada büyüyor. Seni kazandığım için çok mutluyum. Sen benim yanıma kalan en iyi dostsun. Doğum günün kutlu olsun ruh ikizim. Her zaman mutlu ve başarılı ol.

Üzerine söylenecek milyon tane şey var belki de bugün ama ben yine bütün sadeliğimle sana içimden geçenlerden bahsedeceğim. Doğum günün kutlu olsun demek istemiyorum çünkü herkesten duyuyorsun. Daha özel olmalı dostum, doğduğun güne kutlu olsun varlığın. Bugün sen doğmamış olsaydın, hiç bir anlamı olmayacaktı günün. Seviliyorsun. 🙂

Aile kavramı başka tabi lakin bir de dostluk denen bir düzen var. Bu düzene en çok yakışan isim sensin. Doğduğun ve böyle bir düzende benim yanımda olduğun için teşekkürler dostum. Doğum günün kutlu olsun. Umarım bütün hayatın boyunca yanında olabilir ve her doğum gününde mutluluklarına şahit olabilirim. Seni çok seviyorum.

Sadece yaş gününde değil, her günde özelsin sen. İyi ki doğdun hayatımın anlamı.

Her gelen gün kapını güzellikler, müjdeler vererek çalsın. Her dileğin gerçek olsun. Nice güzel seneler güzel dostum.

Pastanın üzerindeki mumları üflerken, dileğin ben olayım. Nice seneler sevgilim yaş günün kutlu olsun.

Bir senelik macera biterken şimdi bir tanesi daha başlıyor. O yıllara hayatının en güzel anlarını yazmayı sakın unutma.

Gökyüzündeki yıldızlar bile bugün başka parlıyor. Sanki hepsi senin yaş gününü kutluyor.

Yeni doğan her günle biraz daha doğuyorsun dünyama. Nice seneler sevgilim. Mutlu yıllar sana.

Tanrı’ma binlerce kez teşekkür ediyorum. Bu dünyaya seni gönderdiği için. İyi ki doğdun. Mutlu seneler sevgilim.

Kırların en güzel çiçeği, yaşamımın rengi. Nice senelere. İyi ki doğdun.

Güzel kalbin kadar güzel günler versin Tanrım sana. İyi ki doğdun. İyi ki geldin dünyama.

Bu güzel günün adı sen. Kalpler senin için çarpar, her şarkı senin için çalar. Mutluluklar dilerim. Nice seneler sevgilim.

Baharda çiçeklenmiş gül dalımsın. Tanrı’nın verdiği en güzel hediyesin. İyi ki doğdun. İyi ki varsın sevdiğim.

Gündüz yıldızlar ve ay görünmez. Ama  bilirsin gece onlar geri gelecek. Sana olan sevgim de böyle aşkım. Her zaman göremesen de ben hep yanındayım aslında. Bunu hatırlamak için gökyüzüne bak daima. İyi ki doğdun meleğim.

Telefondan yaş günü mesajı atmak duygularımı sana nasıl anlatacak? Ne bu telefona ne de şu kalbime sığmıyor sana olan duygularım. İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki varsın.

Şair olsam en güzel şiiri sana yazardım. Ressam olsam en güzel resmi yine sana yapardım.  Pek yetenekli değilim elden ne gelir. Ancak telefon mesajı çekebildim.  Yaş günün kutlu olsun bir tanem.

Bir mesaja sana olan sevgimi nasıl sığdıracağım. Teknoloji bile çaresiz. Yaş günün kutlu olsun.

Yıllar senin için hep güzel yüzünü göstersin. Hep mutlu ve neşeli ol. Nice yıllara sevgili arkadaşım.

Uzaklarda olsam da yaş günün de hep seni düşünüyorum. Nice güzel, sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Sana yaş günü hediyesi verirken düşünüyorum. Acaba en güzel hediyeyi kim kime veriyor. Sen doğumunla bana verilen en güzel hediyesin bir tanem. Nice güzel seneler dilerim.

Bu kısa mesajlara sana olan sevgimi nasıl sığdıracağım bilmiyorum. O yüzden sadece mutlu yıllar diliyorum.

Yıllar içinde en güzel hikâyeleri biriktirmen dileğiyle. Onları iyi hatırla yaşlandığımızda bana anlatacaksın unutma. İyi ki doğdun nur tanem.

Seneler saçlarımıza ak düşürür belki ama yüreğimize dokunmasın. Delip geçmesin zaman yüreğimizi. Zaman seninle tatlanan yıllanmış bir şarap olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Yapamadığın ne varsa bu yaş gününle hayallerini gerçekleştirmeye başla. Hiçbir zaman geç değildir. Benim hayalim sendin. Bak nasılda gerçekleştin. Mutlu yıllar altın kalpli sevgilim.

Tanrı sana baktı ve bu güzel gülün bu dünyaya yakışacağını düşündü. O yüzden seni gönderdi bu dünyaya. Nice yaşlara bir tanem nice mutluluklara.

Sil baştan deriz her sene. Her yıl bize verilen hediye. Temiz sayfalar yeniden yaz adını. Hayallerin gerçek olsun sakın unutma bu lafımı. Nice senelere

Bu yaş günü pastasına sevgimi ve sana olan aşkımı kattım. Güzel olmaması ne mümkün. İyi ki doğdun.

Dünyaya ilk bugün açtın gözlerini. O güzel gözler umarım her zaman gül şeyler görür. Mutlu yıllar.

Bazen sadece unutulmadığını bilmek: en güzel hediyedir. Seni hiç unutmadım ki, sadece bu özel günde, yaş gününde daha çok hatırladım. Yaş günün kutlu olsun.

Tek radikal düşüncem sadece sensin sevgilim. Seninle her yola gelirim. Yeter ki sana çıksın uzak yolların sonu. İyi doğdun sevgilim.

Aşk, sevgi ve güzellik sadece masallarda var sanırdım. Bugün yaş günün masalların ve hayallerimin gerçek olduğu gün.

Gönlüme aşkın tatlı meltemini getiren güzel kadın rüzgârınla beni kendine bağladın. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın.

Bugün senin yaş günün. Ne dilersen dile gerçeklere dönüşsün. Varlığım, yaşama sebebim iyi ki varsın.

Sensiz bir dünyayı hayal bile edemiyorum. Zaten böyle bir hayal olur mu. Olsa olsa kâbus olurdu bu. İyi ki doğdun bir tanem. Hayatıma yaşam ışığını getiren. İyi ki doğdun.

En güzel günlerimi seninle yaşanmış addediyorum Sensiz geçen günleri yaşanmış bile saymıyorum. İyi ki doğdun.

Benim dileğim seninle gerçek oldu. Yaş gününde dileyeceğin her şey de senin için gerçek olsun meleğim. İyi ki doğdun. Mutlu nice yıllar sana.

Yüksek sesle söylediğim hayallerimi gerçekleştiren kadın. Hayallerimi gerçeğe döndüren kadın. İyi ki varsın. Nice güzel yıllar dilerim.

Ne kadar üzgün olursan ol. Sakın pes etme. Her yaş günü sana verilen yeni bir fırsattır bunu iyi değerlendir. Nice senelere.

Bu kalp yaşadıkça senin yerin kalbimdeki tahtında yer alacak. Her yaş günü Tanrı’ya şükür edecek. Seni bana verdi diye. Nice güzel senelere, seninle.

Bugün senin yaş günün. Bir mum daha ekle pastana. Uzaklarda seni seven biri var sakın unutma. İyi ki doğdun bir tanem.

Dil bilgisi yetersiz kalıyor, aşk şiirleri kafiyesiz. Sana olan sevgimi nasıl anlatacağım. Bu güzel gün senin yaş günün. Tanrı’m her dileğini gerçekleştirsin. Mutlu senelerine daha mutlu seneler eklensin.

Yaş günü çocuğu, çok uzaklarda da olsa seni seven arkadaşını sakın ama sakın unutma. Nice yıllara canım arkadaşım.

Doğum Günü Sözleri

Bana o kadar çok sevgi verdin ki bunun farkında olmamak elde değil çünkü Tanrı’nın her günü aşkını kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Benim kalbim sadece senin için atıyor. İyi ki doğdun sevgilim, bu yürek içinin en derininde sadece senin adını taşıyor.

Kralım olmaya devam edersen, kraliçen olarak kalırım. Hayat yolculuğumda benimle birlikte olduğun ve her zor anımda beni kolladığın için  çok mutluyum. Biz bir bütünün iki parçasıyız ve şimdi bir aradayız. Bu yol aşkın ve mutluğun yolu ve seni bana getiren bu kutlu gün yani doğum günün benim için en önemli günlerden biri. Mutlu yıllar dilerim hayat yolculuğumun eşi.

Dünya güzelliğini kaybediyor. Gece gündüzleri yutuyor. Konuşmayı seviyorum ama kimse senin gibi konuşmuyor. Bu aşk kapısından gelip beni kollarında tuttuğunu görüyorum. Dudaklarını öpmek, yüzüne dokunmak ve hayatıma hoş geldin demek istiyorum. İyi ki doğdun diyorum sevgilim. İyi ki varlığınla doldurdun şu içi boş dünyayı.

Göğsümde neden bu derin acıyı hissettiğimi açıklayamıyorum. Kalbim kanıyor mu? Ruhum ilk defa seninle hissettiriyor kendini. Sadece senin aşkın ve sevgin bana yaşam gücü veriyor. Doğduğun günle benim kaderimde yazılmış oldu şimdi anlıyorum. Sevgilim sana benimle geçecek nice mutlu seneler diliyorum.

Lütfen birazdan eve gel ve yüzüme konduracağın bir buseyle bir gülümseme yerleştir çünkü çok uzun zamandır uzaktasın. Seni özlüyorum ve seni seviyorum. Yaş gününde sana en güzel dileklerimi, kalbimin en derin ve sadece senin sahip olduğun yerden gönderiyorum bir tanem.

Şu anda senin ilgine ve sevgine çok ihtiyacım var. Senin yaş gününde olamadığım için çok üzgünüm ama fiziksel olarak yanında olamasam da ruhum ve aşkım her zaman senin yanında biliyorsun. Seni çok özlüyor ve seviyorum. Birlikte geçirebileceğimiz nice doğum günleri diliyorum Tanrı’dan.

Gel yüzüme dokun ve dudaklarımı öp, seni özledi ruhumun her bir parçası. Sensiz eksik, sensiz yavanım. Her bir parçam senin dokunuşlarınla değer kazanıyor. Bu kutlu günde seni bana bağışladığı için Tanrı’ya minnettarım. İyi ki doğdun sevgilim iyi ki varsın.

Seninle olmak, bu sevginin ve senin hakkını veremeyeceğim korkusu yaşadığım bir duygu. Geçmişte yaşadığımız tüm ölümsüz hatıralar benim aklımı başımda tutmaya yarayan tek şey.  Bu dünyaya gelişinle aslında ben bir kez daha doğdum. Varlığınla mutlu ve aşkınla yepyeni bir insanım ben. İyi ki doğdun bir tanem.

Senin olduğun her yerde yanında olmak istiyorum. Sıcaklığını hissetmek ve tatlı sözlerini duymak için can atıyorum. Geleceğimi seninle hemen başlatmak istiyorum. İyi ki doğdun sevgilim. Nice yaş günleri dilerim birlikte geçirip birlikte güleceğimiz.

Bütün kusurlarım aşkımızla yıkanır. Ben her şeyi unutmak ve sadece sana ait olan kalbimle seni sevmek istiyorum. Bana dünyaları verdin sen, bu dünyaya doğumunla en güzel hediyeydin sen. İyi ki doğdun sevgilim. Sen olmasan bu dünyanın ne kadar boş ve ne kadar anlamsız olabileceğini hayal bile etmek istemem.

Hayatımdaki varlığın en büyük neşe kaynağım oldu. Birlikte yürürken hissettiğim mutluluk, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Sana olan bağlılığım tartışılmaz. Umarım bu yaş gününde sana bu duygularımı yeterince ifade edebildim. İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki varsın hayatımda meleğim.

Kalbim artık sefalet ve hüznü bilmiyor, hayatıma girdiğinden beri dertlerimin hiçbir hükmü yok.

Şimdi, gerçek sevginin var olduğuna inanıyorum çünkü sevgin bana bunu ispatladı. İyi ki doğdun gün ışığım seninle birlikte hayatım anlam kazandı.

Doğum günü mesajları yazımızın sonuna geldik. Sevgiliye doğum gününde uzun mesajlarda göndererek onu mutlu edebilirsiniz.

3 replies on “Doğum Günü Mesajları, Uzun Doğum Günü Sözleri”

Tam yillar önce yazılan kitapların arasına büyümek size nasip olmasın çocuklar yazarlardı..
Maksatları kötü bir söz demek değildi zaten
Dışardan bakılınca ne kadar kötü dursada
Asıl denmek isteyen , ruhunuz büyümesin çocuklar di
Ne olursa olsun ruhunuz büyümesin hayatı öğrenin yaşamayı öğrenin
Ders çıkarmayı bilin
ama ruhunuz 7 yaşında kalsın mutlu bir çocuk gibi elinde pamuk şekeri ile dolaşan 7 yaşındaki o gülen çocuk gibi kalsın
Şimdi sende büyüdün bir yaş daha
Rabbim daha uzun ömürler versin
Verdiği hem ömüre yakışır güzel bir hayat da eklesin
Ama ne olursa olsun o 7 yaşındaki çocuğun ruhu yüreğinde olsun
Üzüntülerini 7 yaşındaki çocuk kadar çabuk unut
Mutluluklarını 7 yaşındaki çocuk kadar doya doya harca ….
İyiki doğdun

Doğum günü mesajlari ile sevgilimi çok mutlu ettim size çok teşekkür ederim, devamını bekliyorum 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *