Categories
Ayrılık Sözleri

Aldatma Sözleri, Aldatmak ile İlgili Sözler

Aldatma sözleri yazımızda aldatılma sözleri, aldatma mesajları 2021, instagram aldatma sözleri ve aldatan sevgiliye sözler bulabilirsiniz.

Aldatma Sözleri

Kimse bu hayatta ettiğini çekmeden ölmüyor. Ettiğini çekmen dileği ile…

Seni en saf en güzel duygularımla sevdim. Sen de beni en kötü en ağır duygularınla aldattın.

Sevmek varken aldatmak neden?

İhaneti sindirip affetmek en kötü şeydir insanın kendine yaptığı. Bunun tek sebebi çok sevmektir.

Biz değmeyecek insanları sevdik. Sonucunda da hak etmediğimiz acıları yaşadık.

Seninle mutlu olmayı hayal ederken aldatma gibi en ağır cezalar ile karşılaştım.

Kendime olan en büyük saygısızlığım seni sevmek oldu. Seni sevmenin cezasını en büyük şekilde çektim.

Ben seni bana ihanet etmen için sevmedim. Ben seni bütün kötülüklerden korunmak için sevdim. Oysaki bana en büyük kötülüğü sen yapmışsın.

Beni başka biri uğruna arkanda bıraktın ya yalnızlığın en büyüğünü yaşamanı çok isterim.

Ben senden bir mesaj bir arama beklerken sen neler yapıyormuşsun benim saf sevgime.

İçimde ne bir huzursuzluk var ne bir  mutsuzluk. İçimde sadece pişmanlık var.

Bile isteye yapılan her şey ihanettir. Sen bana binlerce kez ihanet etmişsin ben ise sadece seni sevmişim.

Kalbime öyle bir kılıç soktun ki acısından ne sağa dönebiliyorum ne de sola.

Solumu kaybettim senin ihanetlerin yüzünden. Ben bundan sonra kime güvenirim?

Senden en uzak yere gitmek için ne gerekiyorsa yaparım. Bu ihaneti senden uzak bir yerde yaşamak istiyorum.

Seni o kadar çok sevdim ki bana yaptığın ihaneti göremeyecek kadar kör olmuşum. Gözlerimi açtığın beni bu karanlıktan kurtardığın için minnettarım sana.

Her şey geçecek diye başımı okşayan bu insan şimdi neden dünyayı başıma yıkıyor?

Kimse yokken bile ben vardım senin yanında. Düştün kaldırdım, güldün güldüm seninle beraber. Bunun mükâfatı bana ettiğin ihanetler ve bana söylediğin yalanlar mı olacaktı?

Binlerce acıya gebedir derler ayrılık sancıları. Düşler ve gerçekler kucaklar bir arada seni şehrin bu aziz gecesinde. Ne sen kalırsın bu gönülde seher vakti, nede yuvasız kuşlar cıvıldar sensizliğin ertesinde.

Düşleri kurak, umutları kırık bir yalnızlık var bu demlerde yüreğimde. Ansızın çeken giden varlığına bile gölgen şaşırmışken, ne diye bir ayrılığa gebe kalırsın mutlu olduğun ellerden.

 Söz biter, avuntu başlar her düşün bir sancısında. Sensizliğin ertesi, gelmeyecek umutlu yarınların hevesini taşıyor. Ve daha bilmediğin tenlerin kokusuna merak salmışken sen, ben teninin yokluğunda üşüyorum.

Bir garip sevdaydı benimkisi, seni ben terk edişin bu sevda sancağının son gazabıydı. Ölü sancıların yeşerdiği ve hiç bitmeyecek umutsuz yarınların kapıları sonuna dek açılacak bu bahtsız perdede.

Kimileri bırakır gider, kimileri ise aldatır. Sen daha kolayına kaçıp beni seveceğine, zor olan şerefsizliği seçtin sevgili. Üç beş karaktere sahip adına sonsuz küfürler sergiliyorum cümle cümle..

Aldatan Sevgiliye Sözler

Boğazıma kadar satır doluyorum bugünlerde, terk edişin ve aldatışının baş ağrısı yaptığı bu saatlerde dayanılmaz acıların perdesini açıyorum zifirin en karanlık ücra köşelerinde. Şimdi sana mı kanmak var, yoksa yokluğunun yarınlarına mı?..

Kahrolmak ve gözyaşlarına boğulmak şuan benim için en büyük çare, beni terk edişin ve aldatman buna en büyük bahane.

Gülüşlerinde saklı olan o şeytanı karakterini örten masum gözlerin vardı senin. Bir de tüm dertlerimi unutturan o tatlı gülüşün. Şimdilerde ise her gözümü kapattığımda şeytan gibi bakan gözlerin ve fütursuzca hayallerime güldüğün o halin önümde.

Ne seni getirecek bu mutsuzluğum ne de aldatışını unutturacak başka hayaller. Ama her darbe alan geminin bir yaması olmalı bu ihanet denizinde. Sana çıkan tüm yollarımı unuttum, sensizliğin ertesine düştü rüyalarım.

>Nefret dolu ayrılık sözleri< yazımızda dikkatinizi çekebilir.

Sen benim mutluluğuma açık olan tüm pencerelerimin sonuydun. Ben ise sana olan tüm yolların başlangıcı ve bir rehber. Şimdi sana açılan tüm kapıları kapıyorum, kime tercih edildimse ondan medet um.

Nice şiirler yazıyorum ardından. Gelmeyeceğin iddiaları beynimi kemirirken ben hep senli yarınların düşleri ile besliyorum yüreğimi. Ama ne çare gidişinin gerçek yüzü vurmaz gönlüme.

Biz sevmeyi bildiğimiz kadar çekip gideni unutmayı da biliriz. Yeni bir umut sancağı altında yeşerecek olan fidanlarımız elbet sonbaharın rüzgarına kapılıp giden yapraklara inat olacaktır.

Beni ayazda sev sevgili, umutların yitirildiği yüreklerde an beni. Terk edip gitmen koymaz ama, aldatışın ayazdan da soğuk sevgili..

Ne senli yarınlar besliyorum artık düşlerimde, nede sensiz var olan umutlarım burkar yüreğimi. Ben sadece sana vurgundum sevgili, sen sırtımdan vurup gittin ana dek.

Her gidiş bir umudu arkasından doğurur derler; kimileri bunu kadere kimileri ise sevgilinin şerefsizliğine verir. Ben senin sevgine verdim sevgili, ister kaderine ister şerefsizliğine uydur.

Aldatılma sözleri, aldatma sözleri yazımızın sonuna geldik.

4 replies on “Aldatma Sözleri, Aldatmak ile İlgili Sözler”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *