Categories
Sosyal Medya Sözleri

Whatsapp Durumları

Whatsapp durumları yazımızda whatsapp hakkımda sözleri, orjinal whatsapp biyografi sözleri, etkileyici whatsapp profil sözleri ve kısa whatsapp durum sözleri bulabilirsiniz.

Whatsapp Durumları

Bağlanmayacaksın! Diyen şair, sen onun gözlerini hiç gördün mü?

Sana kaç kere aşık olduğumu hatırlamıyorum. Unutkanlık başladı sanırım.

Aşk birkaç lafla başlar, dudaktan dudağa beslenir, dokuz ay on gün sonra da baba diye seslenir.

Kalbimi kırdın daha akıllı oldum. Aşk gitti, aklım yerine geldi.

Müsaitsen sana aşık olmak istiyorum.

Sen beni sevmedin ya, şimdi paralel bir evren arıyorum. Belki orada beni seven bir sen vardır.

Yalnız gecelerimin nedeni sensin demeyi çok isterdim ama yalnız gecelerimin nedeni şarj aletimin bozulması.

Okulu sevmemin tek nedeni içinde bir adet sen olmasıydı.

Kalanlar bizimledir. Her ne olursa olsun geriye dönüp bakmamak lazım şu fani dünyada. Her ikisine de bizden cevap vardır. Gidene güzelinden bir yol, kalana da sadakat dolu bir kalp sunarız.

Gün 24 saatse, benim için yarısı sensin. Seni düşünmeden geçen kalan yarısı içinse kendimi sorguluyorum. Aşkı zirvelerde yaşıyorum, kimse bunu fark etmese bile.

Hayatımın anlamını sorguluyoruz ya bazen, sorgulamamak gerekiyor çoğu zaman. Düşündükçe derinleşiyor insan, derinleştikçe içinden çıkılamaz bir hale geliyor. En iyisi anda kal, anı yaşa. Gerisini düşünme.

Çok sevdiğim için mi beni üzüyorsun yoksa senin için ikinci planda birisi miyim? Emin ol ikincisi olduğumu bana hissettirirsen, o umursayan kişiden eser kalmaz. Silersem tamamen silerim.

Seviyor gibi görünüyorsun, ama biliyorum ki sen benden başkasını sevemezsin. Bunun kesin olduğuna emin olduğum için içim çok rahat. Çünkü ben seni canımdan çok seviyorum.

Har vurup harman savuruyorsun. Kelimelerinin bendeki etkilerini bilmiyorsun. Ya da biliyorsun da beni üzmek hoşuna mı gidiyor? Eğer üzülüyorsam sırf sana değer verdiğim içindir. Bendeki değerini düşürme, emin ol bunun olmasını hiç istemezsin.

Ey yürekli adam, seni sevdiğim için zerre kadar pişman değilim. Ama ne zaman döneceksin? Beni ne zaman fark edeceksin? Dünyaya bir aşk hikâyesi kazıma isteğimi kabul edecek misin?

Canım yanıyor belki ama ne demişler: “Ne yaparsan onu görürsün.” Bu cümle senin hakkından gelecektir. Gelmese de geldirirler. İnsanların canını yakmak senin için bu kadar kolaysa, dönüp dolaşıp seni de bulacaktır.

Baldan tatlı sevgilim, fotoğraflarına bakarken yüzümde beliren gülümse hiç gitmesin. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama benim senin hakkında düşüncelerimi tahmin edebilirsin. Düşün ki sana hala sevgilim diyorum…

Hayret ediyorum bazen, nereye gidiyorum, ne yapıyorum, amacım ne? Bu kadar belirsizliğin sebebi ne? Bir şeyler olacak zamanı geldi, hissediyorum.

Bile bile tuzağa çekiliyorsun. Sana değer verenler bunu söyleyince, onları umursamıyorsun. O zaman bunu iyi oku: “Değer verenlerin gözünden düşersen, toplanamazsın.” Bu da sana bir mesaj olsun.

Whatsapp Hakkımda Yazıları

Öyle bir dünya olsun ki, mutluluktan havalara uçalım. Dert, keder, sıkıntı bize hiç uğramasın. Sevdiklerimizle huzurlu olalım. Madem öyle bir dünya olmayacak o zaman maksimum keyif için yaşamaya devam!

Tamam, her şey bitti diyorum. Birileri geliyor ve aklımı karmakarışık yapıp gidiyor. Allah aşkına bunu kasten mi yapıyorsunuz? Artık çıksın gitsin istemediğim kişiler hayatımdan. Sizin içinde benim içinde en iyisi bu olacak emin olun.

Çok sevdiğimden mi acı çekiyorum? Acı çektiğim için mi çok seviyor, çok bağlanıyorum? Hangisi gerçek cevap bilmiyorum ama emin ol bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun.

Hayatın anlamını sorgular insan, her zaman sonuçsuz kalır düşünceleri. Aslında çok fazla da düşünmemek lazım, zira çok fazla düşünce insanı çok derinlere götürüyor. O derinlerde insanları boğmak için fırsat bekliyor…

Canıma can katan birisi olmuştun oysa. Seni görünce çarpan kalbim, geceleri seni düşünmekten uykusuz birisi olmam, bunların hepsi yaşanmaya değerdi. Her ne olursa olsun, ikimizin sonu nereye varırsa varsın, bana bu güzel günleri yaşattığın için sana çok teşekkür ederim.

Evvela insanın kendi hatalarını sorgulaması, kendini bir check etmesi gerekir. Aslında bütün sırlar da insanın içerisinde gizlidir. O yüzden insanlara suç atmadan önce kendini kontrol et olur mu?

Aile öyle bir içten yuvadır ki her insanın elinde şansı varsa bu yuvayı sağlam bir şeklide tutmalıdır. Aksi takdirde hayatınızı öyle bir etkiliyor ki o eksikliği her daim hissediyorsun.

Bıktım usandım artık, sensiz ve seninle anılarımız olmadan yaşamaktan. Ne olur tarihe geçecek anılarımızın olacağı günler gelsin. Ne olur artık bir adım at ve beni gör.

Vicdanımın sesini dinliyorum ve sana acıyorum. Eğer mantığımla hareket edecek olsaydım şimdiye kadar çoktan silmiştim seni, ama var hakkım helal olsun sana. Yeter ki hayatımdan tamamen çıkıp git artık.

Öleceğimi bilsem de bu sevdadan vazgeçmiyorum, vazgeçmeyeceğim. Bilirsin kaybetmeyi de pes etmeyi de sevmem. Varsın bu yolda öldü desinler. İçim de rahat vicdanımda…

Her şeyi bir anda kestirip atıyorsun ya hani, hiç mi empati diye bir şey yok sevdiğim? Beni ne kadar kırdığından neden bu kadar habersizsin? Senin için hiçbir şey ifade etmiyorum? Neyse problem değil artık herkes kendi yoluna baksın.

Tam bitti bitecek diyorum, geliyorsun bir şeyler söylüyorsun ve gene başa dönüyoruz. Canımı her defasında yakıyorsun ve ben her defasında seni affediyorum. Bunu niye yapıyorum? Evet, bilmiyorum.

Fırtınalar kopacak az kaldı. Sabrediyordum, sabrettim ama artık dayanacak gücüm kalmadı. Eee sabır da bir yere kadar. Olacakları iyi izleyin.

Canım sevgilim, senle geçen her anıma binlerce kez şükürler olsun. Seni bana gönderen Allah’a sonsuz teşekkürler.

Aşk bir araba gibidir; çok kilometre yaparsan arabanın değeri düşer.

Aşık olana Bağdat sorulmazmış. Sorsalar da bulamam zaten.

10 yaşındaki bir kız “kokusunu özledim” demiş. Silgisini nerede düşürdü acaba?

Kaynanamı kaybettim, hükümsüzdür.

Çılgınlar gibi sevip, manyaklar gibi evlendim.

Kalbinde yer yoksa ayakta da giderim demek isterdim ama çok yorgunum.

Aşkın gözü kör olabilir ama ben her şeyi görüyorum ona göre.

Siz yağmur altında sevgilinizle birlikte ıslanarak yürüdünüz mü? Bilen varsa açıklasın.

Benim romantik yemek anlayışım tavuk dürüm. Daha fazlasını yapamam. Belki senin için et dürüm olabilir.

Savaşmayın sevişin, sevişirken savaşıyorsunuz zaten. Gerek yok.

Aşk acısı yaşadığını iddia eden Pelinsu (11), evine gidip barbie bebekleriyle dertleşti.

Beyaz atlı prens devri kapandı. Beyaz yatlı prens devri başladı.

Seviyor sevmiyor diye çiçeklerin canını acıtmana gerek yok. Sor bana söylerim ben.

Eğer bir erkek tuttuğu takımın maçı olduğu saatlerde sizinle buluşuyorsa, onu hemen bir güzel paketleyip eve götürün ve sonsuza kadar birlikte yaşayın.

Aklımda sürekli senin izlerin var. O izleri takip ederek sana ulaşmaya çalışıyorum. Seni düşünmeden edemiyorum. Pazarcılar ‘al, al, al, bir milyon’ dediklerinde bile aklıma sen geliyorsun.

Sanırım aşkın beni kör etti. Kusuruna bile bakamıyorum.

Babama sormuşlar eşinle ortak özelliğiniz nedir diye, babam da ‘aynı gün evlenmiştik’ demiş.

Aşk bir muz kabuğuna benzer, dikkat etmezsen kayan sadece ayağın olmaz.

Kızlar park yerlerine benzer. İyi yerlerin hepsi kapılmıştır.

Aşk, boş bir otobüste ayakta gitmez gibidir. Oturmak istersin ama oturamazsın. Her şey için artık çok geçtir.

Yorganımın verdiği sıcaklığı vaat bile edemiyorsan hiç yoluma çıkma yani.

Elektrik alamadım, kabul etmiyorum diyeceksen ben yüksek gerilimli trafo bile olurum.

Seni kuşlara sordum, cevap vermediler. Seni bulutlara sordum, cevap vermediler. Seni annene sordum, bakkala gitti dedi. Niye uğraşıyorum ki?

Sabrın sonu selamettir derler. Sabrettim ve sonuçlarını hep birlikte göreceğiz. Kim dost, kim düşman açık ve net bir şekilde ortaya çıkacak.

Whatsapp durumları yazımızın sonuna geldik.

One reply on “Whatsapp Durumları”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *