Categories
Kapak Sözler

İmalı Sözler

İmalı sözler yazımızda imalı mesajlar, sevgiliye kısa imalı sözler ve en güzel imalı yazılar bulabilirsiniz.

İmalı Sözler

Egon seni yükseltmez güzelim, sadece gözümde küçültür. Seni sevdim diye, vazgeçilmez olduğunu sanma her şeyin bir sonu vardır bunu unutma. Uzaktan bakınca adam gibi duruyorsun, yanına gelince çok boş gibi için biliyor musun?

Bir elli boyunla haddini aşmaya çalışma. Sevdim diye kölenim sanma, sevgimin bittiği yerde esaretin başlar. Güzel günler hep geçmişte güzel insanların kalbinde kaldı. Güzelim dedim diye kendini dünya güzeli sanma.

Aynada gerçek yüzünü göremezsin, gel bana sor detaylı anlatayım sana. Aynalar gerçek güzelliği göstermez gülüm. Benim sevgim senin Facebook paylaşımlarına benzemez. Kişiliğin bedenine küçük geliyorsa, bir beden büyütmeye çalış.

Aşkı, filmlerde arama oradaki aşklar sana gelmez. Cebindeki paran seni adam yapmaz, sadece zengin yapar. Kalbimin sahibi olabilirsin, fakat benim sahibim değilsin.

Sevgi sözcüğünü ağzına alma, ağzına yakışmaz. Sevene sevme denmez, parayı görünce dönme derler. Gidene gitme denmez, kırmızı ışıkta geçme denir.

İsmini yollara yazdım, dolu yağdı. Ben doğunca ağlamamışım, sen gidince ağlarım sanma. Aşk sözcükleri güzel insanların dilinde kaldı, paylaşımlarında değil.

Benim aşkım sana iki beden büyük gelir. Gel deyince yerimde duramam, git deyince kalbinde duramam. Haddini aşma, senin karakterin buna yetmez.

Bazı insanlar, çayı içinde olmayan bardağın alt tabağı gibidir. İçi boş olan insanın yanında duranında bir işe yaramayacağı ta en baştan bellidir.

Sen aşkı üç harften oluşan bir kelime sandın, oysa aşk senin anlamayacağın kadar kıymetli bir sözcüktü. Seni adam yerine koyan TC kimlik numaran değildi. Uçağa binince hep yükseklerde kalacaksın sandın, her çıkışın bir inişi olduğunu unuttun be güzelim.

Sen çarpım tablosundaki sıfırdın, herkesi kendin gibi yaptın. Güzelim kişilik pazarda satılmaz, doğuştan olması gerekti. Biz gidene dur demeyiz, yolu tarif ederiz.

Hayata hep güldüm ben, dünyada bana hep güldü hiç ciddiye almadı. Sen pencere önündeki menekşeydin, ben gülün yanındaki diken. Aşkın tarifi, annenin tarif kitabında yazmaz gülüm.

Doğru kişi diye bir şey yoktur, sevdiğin kişi vardır. Yokluğunla yıkılmam, daha da güçlenirim. Sen beni yol kenarında ayağına takılan taş mı sandın da ayağınla tekme atıyorsun.

İmalı Mesajlar

Biz gülüşümüzü çocukluğumuzda da bıraktık senin gidişin bizi üzmez. Bu aşk beni öldürmez, sadece güldürmez. Egona sahip çık, yoksa kişiliğinle beraber ayak altında ezilecek.

Kendi düşen ağlamaz derler ya biz bile bile senin sevdana düştük. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ya, onuncu köyden sesleniyorum değmezsin. Hayatıma burnunu sokma, özelliğini kaybetmesin. Dünyanın sonu seni gördüğüm gün başladı.

Gidersen unutursun yalnız mutlu olamazsın. Karınca gibi çalışırım, Ağustos böceği gibi yerim kimseyi ilgilendirmez. Kalbinin anahtarı herkeste var galiba. Evinin adresini sordum kişiliği olmayanlara adres verilmediğini unutmuştum.

Aynalar, insanların gerçek yüzlerini saklar. Siyah asaletin rengi ya sen giyme yakışmaz. O kırdığın kalp annenin fincan takımı değil.

>Kapak sözler< için tıklayın.

Senin gittiğin yollara ben dönerken asfalt döşedim. Suskunluğum asaletimden değil, cahile laf anlatmaktan yorulduğumdan.

Güzelim belediyeden anons geçtiler kişiliği olmayanlar sokakta dolaşmasın diye duymadın mı yoksa. Aşkı iki kelimeyle anlat dediler, ismini söyleyince aşk anlamını kaybetti. Zararın neresinden dönersen kâr dediler, ben seni severek zarara bile bile girdim.

Senin aşkına inanmadım, inanmış gibi yaptım. Kalbimi kırınca, mutlu mu oldun. Kaç beden giydiğini sormadım, kişiliğin bedenine oturmamış dedim.

Giydiğin elbisenin güzelliği, kişiliğini değiştirmemiş. Dost bildiklerim, ilk durakta indiler. Gidene yol ver dediler, bende tüm ışıkları yeşil yaptım. Aşk iki kişilik dediler, ben senin kişiliksiz olduğunu unuttum. Gittiğin yol uzun değil, senin adımların küçük. Çayı şekersiz, güzeli egosuz severim.

Unutma her gidişin bir dönüşü olur, gittim diye bittim sanma. Yukarıdan bakınca büyüdüm sanma, aşağıya inince halen aynısın. Boyunun ölçüsünü alacaktım, kişilik yetersiz çıktı.

Hayatımdan kopya çekme, bir gün olur sen benim kopyam olur derinlere dalar gidersin.

İyilik karşılıksız yapılır, senin gibi pazarlıklı değil. Kalbime kilit vurdum, senin gibi aşkı cepte arayanlar girmesin diye.

Dostluğu parada arayanlardan olmadık diye kaybettik. Adamlık sana bir beden büyük gelir, hiç deneme. Aşkın kölesi değiliz, suskunluğumuz saygımızdan.

Sen aşkı çocukluğun da oynadığın yapboz sandın. Aşkın tarifini isteme benden, senin yüreğin yetmez. Sen zenginliği kredi kartı limitinde arayanlardan oldun, ben aşkı kalpte arayanlardan.

Gidince, arkadan gelirim sandın hâlbuki gidince bende bittin. Egonun esiri olacağıma, aşkın gazisi olurum. Kafanı kuma gömünce, sadece kendine karanlık yaptığını unutma.

Aramızda uçurumlar yok, senin egon var. Güzelim yüzündeki boya badanayı sil de yüz yüze sohbet edelim. Gerçek yüzünü görmem için, makyajını silmeni bekliyorum.

Dünya çok yorar insanı dediler, halbuki senin gibilerin dünyayı yorduğunu demediler. Kalbine girmeye çalıştım, bakiye yetersiz dediler. Aşk uçurumdan yuvarlanmak dediler, senin zaten aşağıda olduğunu unuttular.

Kişilik bozuklukları ile ilgili bilgi istediler, bende seni anlattım. Senin gözyaşın benim kalbime inmez.

İmalı sözler yazımızın sonuna geldik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *