Categories
Delikanlı Sözler

Mafya Sözleri, Mafya ile İlgili Sözler

Mafya sözleri yazımızda mafya ile ilgili sözler, kısa mafya lafları 2021, korkutucu mafya mesajları ve ülkücü mafya sözleri bulabilirsiniz.

Mafya Sözleri

Acı çekmek diyorum, ölmekten diyorum daha zor diyorum ama sen beni anlamıyorsun.

Eğer yaşamak istiyorsan hayata dair sorularını ertele. Soru sorma, sorun yapma daha çok yaşa kaliteli yaşa.

Delikanlı olmak istiyorsan yeri geldiği zaman gücünü göstermeyi bileceksin. Eğer gösteremiyorsan sen delikanlılığın D’si bile değilsin.

Azdan daha az çoktan ise daha çok gider. Eğer senin yanında çok sevdiklerin varsa bu kavgada üzülen taraf her zaman sen olursun.

Ateşle oynama boşuna, oyunun sonunda ya ellerini yakarsın ya da kendini yakarsın. Serbest bırak kendini hayat bildiği gibi gelsin.

Bu dünyada her şey biter, her şey değişir ama kalleş insanlar hiç bitmez. Yanında gezdirdiğin insanlara dikkat et yarın öbür gün unutamayacağın bir yara alırsın.

Her insanla yola gidilmez, her insanın sofrasında yemek yenmez, her insana asla sır verilmez. Bu insanları bilirsen iyiysen ama bilmezsen hayatın sana atacağı kazık yakındır.

Saygı, sevgi, adalet bunları bilirsen bu alemde en çok sen sevilirsin. Bunların hiçbirini bilmezsen seni hiçbir yerde saymazlar.

Herkesin vardır bir hüzünlü gecesi, herkesin vardır herkesten sakladığı yarası. Her gecenin sabahı herkes için farklı işler. Her gönül acıyı farklı çeker, yası farklı tutar, her kavga bir diğerinden farklıdır.

Bu alemde bildiğin alemlere benzemez, kurda kuşa yem ederler seni dikkat et.

Sabretmek boyun eğmek demek değildir. Sabretmek her yiğidin harcı değildir. Sabretmek; doğruluktur, mücadeledir, cesarettir. Her yürek sabretme lütfunu elde edemez.

Dostum sırtımdan bıçaklayacak kadar tilkiyse düşmanım aslan gibi olsun bana yeter.

Silahı öylesine taşımayız biz belimizde eğer silah taşıyorsak o silah oraya vurulmak için konulmuştur.

İnsanlara güvenme en büyük kazıklar güvendiğin insanlardan gelir. Bir bakarsın sana vefalı olurlar, bir bakarsın vefasızlığın kralını yaparlar. Hayat böyledir, alem böyledir bunları bil.

Ben ölümle hiç burun buruna gelmedim bu zamana kadar ama ölümle kavga ettim, ölümle savaştığım çok olmuştur.

Bizim sözlüğümüzde siyah ve beyaz renk vardır. Ara renkler yoktur, gri yoktur. Her şey nettir yalan dolan işlemez bize. Yalan söyleyen hiç kimse barınamaz bizde.

Ne ölümden korkarım ne de ölüme gitmekten varsın gelsin ölüm bildiği gibi ben hayata korkusuzca bakarım.

Her şeyin zamanı gelecek sırtından vuran insanlar sırtından vurulacak, kalleşlik yapan insanlara kalleşlik yapılacak. Ölümün bile bir zamanı var.

Bizde bomba pimi çekildiği zaman patlatmadan bırakmayız. Ya kıyamet kopar ya da ölürüz.

Kalemimi kıran insanların mürekkebimde boğulacağı günler çok yakın.

Hayatımda geri vites hiç yapmadım. Sildiğim insanlara hiç dönüp bakmadım, sevdiğim insanları hiç yarı yolda bırakmadım. Seversem tam sevdim, silersem tam sildim. Bu yüzden benim hayatımda dikiz aynasına yer yok.

Namımızın bu alemde bu kadar büyük olması, bu kadar konuşulması yanımızda taşıdığımız dostlarımızın güzelliğinden.

Ne ölenin arkasından ağla ne de sen öldüğün zaman arkandan ağlat.

Mafya ile İlgili Sözler

Dostunu da kendin seç düşmanınıda. Ne kimsenin yanında ki dostuna göz dik ne de kimsenin düşmanını dost et.

Ben ölümü yıllar önce bu aleme girerek göze aldım. Bunca zaman sevdiklerimi düşündüm. Ama artık bunları düşünmemek gerek ölmekse ölmek, şimdi sadece ölüme giderken kimleri götüreceğimi seçiyorum.

Ben bu hayatta hiç gülümseyerek poz vermedim. Ya elimde kelepçe oldu, ya göz göze geldiğim silah oldu. Ben hiç kuş tüyü yataklarda yatmadım ya soğuk nezaret yatağı ya da banklar benim yatağım oldu.

Eğer sen bu dünyada ki tek ve özel kişi isen ne kimseye boyun ey ne de kimseye Estağfurullah de Eyvallah de geç. Bu alem sana bunu da öğretir.

Kapıdan içeri girdiğin an yemin edersin, söz verirsin. Bu sözden dönmek imkansızdır. Oyun bitince masada hayatını görürsün ama geri alamazsın bu alem böyledir.

>İllegal sözler< yazımız da dikkatinizi çekebilir.

Elinde ki tüm kozları kullan sıra düşmanına geldiği zaman seni asla affetmezler. Kozunu iyi kullan kazanan sen ol.

Hayat, ne kadar vurursan vur ben yine çamurla oynamaya devam edeceğim, yine kavgalar edeceğim, dayaklar yiyeceğim. Her şey sevdiklerim için onlar için kendimi bile yakarım. Bu dava hiç bitmez.

Bir adamla sabah karşılaştığım zaman selam verir geçerim. Öğlen aynı adamla karşılaşırsam kuşku duyar araştırırım çünkü bu adamla akşam karşılaşırım. Akşam karşılaştığım zaman hiç dinlemeden o adamı vururum. Tesadüf bu yalan dünyada inanmayacağım tek şey.

Delikanlılığın kitabını yazmak istersen, bu alemde konuşulmak istersen dostlarına davrandığın tavırlara dikkat et. Dostlarına saygılı sevgili sözünün eri olduğun müddetçe bu alemin tek kralı sen olursun.

Hayatımdan sildiğim hiç kimse geri dönmeye cesaret edemediler. Çünkü onlar bir daha kovulduğu yere gelemeyeceklerini bilirler, benim bir daha affetmeyeceğimi de.

İnsanlar onlara olan güvenimi boşa çıkardıkça ben kötü oldum. Kötü bir insan olmaya başladıkça keskinleştim. Keskinleştikçe daha çok sildim. Bu hayat insanlara güvenilmeyecek kadar boş.

Mafya sözleri yazımızın sonuna geldik.

One reply on “Mafya Sözleri, Mafya ile İlgili Sözler”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *